vermut

VIDALBA

‘EL VERMUT DE PATUM

Un aperitiu que basa la seva fórmula en herbes aromàtiques berguedanes

Una beguda dedicada a la Patum, un vermut ideat per la sommelier berguedana Sílvia Culell. De producció petita i totalment artesana, es basa en la recepta tradicional del vermut.

Per la base s’utilitza un vi de Garnatxa negra, i en la barreja hi participen gairebé una vintena d’herbes i espècies, amb la incorporació d’algunes de les plantes que el fan singular i que es poden trobar a la comarca, destacant-ne la sajolida, el te de roca i el saüc.Un vermut que ja forma part d’un dels moments de la festa: el de fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça.

Una bona manera de recordar la festa durant la resta de l’any…

punts de venda:

  • Vins Simon
    Pl. Sant Joan, 12. 08600 Berga
  • Destil·leries Vila
    Ronda Queralt, 6. 08600 Berga
  • Milvins
    C. Lluís Millet, 11. 08600 Berga
  • Madriles
    Pl. Països Catalans, 3. 08600 Berga

I a la majoria de bars i restaurants de Berga! Demana vermut Vidalba, el vermut de Patum (tot l’any)

Contacte

info@vidalba.cat

on som:

Plaça sant pere, 11. 08600 Berga

Horari

De dimecres a diumenge:
19 h. a 23 h.

Horari repartiment a domicili

A partir de les 20 h.