vermut
VIDALBA
‘EL VERMUT DE PATUM’
Un aperitiu que basa la seva fórmula en herbes aromàtiques berguedanes
Una beguda dedicada a la Patum, un vermut ideat per la sommelier berguedana Sílvia Culell. De producció petita i totalment artesana, es basa en la recepta tradicional del vermut.
Per la base s’utilitza un vi de Garnatxa negra, i en la barreja hi participen gairebé una vintena d’herbes i espècies, amb la incorporació d’algunes de les plantes que el fan singular i que es poden trobar a la comarca, destacant-ne la sajolida, el te de roca i el saüc.Un vermut que ja forma part d’un dels moments de la festa: el de fer el vermut després de la Patum de lluïment a la plaça.
Una bona manera de recordar la festa durant la resta de l’any…
punts de venda:
- Vins Simon
Pl. Sant Joan, 12. 08600 Berga - Destil·leries Vila
Ronda Queralt, 6. 08600 Berga - Milvins
C. Lluís Millet, 11. 08600 Berga - Madriles
Pl. Països Catalans, 3. 08600 Berga
I a la majoria de bars i restaurants de Berga! Demana vermut Vidalba, el vermut de Patum (tot l’any)
Horari
De dimecres a diumenge:
19h a 22.30h
Horari repartiment a domicili
A partir de les 19,30 h.